KathrineogBernt -
Hjem Add Instagram

0

Random.PETTER NORTHUG Jr. VANT! jaok, sikkert fått det med dere.WOHOO, han vant 5 mila, gratulerer.


Ti første


første bestevenn:
Emilie.
første kjærlighet: Husker ikke.
første favorittbok: Hårfine floker.
første husdyr: Aldri hatt husdyr.
første ferie: eeh, tror det var til Hunderfossen familiepark eller noe. 
første jobb: Vasking.
første ekte kjærlighet: haha, lol
første piercing: hull i ørene ? 
første kjole: dåpskjolen? 
første konsert: IDOL 2005 eller noe. 


Ni siste:
 
siste alkoholholdige drikk
: Smirnoff Ice.
siste biltur: Idag.
siste filmen du så: Aurore Gagnon. 
siste telefonsamtale: med Sunniva på fredag.
siste sang du hørte: River flows in you - Taemin
siste kyss: hihi
siste venn du så: Marie
siste gangen du gråt: ikke gråt, men fikk tårer i øynene da jeg så en film. 
siste måltid: Pasta.


Åtte - har du noen gang:

blitt forelsket i en venn:
Nei.
kjørt en bil: Ja.
sovet under ett tre: Nei.
fått hjertet ditt knust: jVil nok ikke si det.
tulleringt: Ja, ofc. 
sagt at du elsket noen,uten å ment det: Nei. 
har skrevet ett dikt: Ja, lol.
vært i austalia: Nei.


Sju ting du har på deg akkurat no:
1. Sokker.
2. Bh.
3. Bukse.
4. Truse.
5. Genser.
6. Singlett
7. Neglelakk.


Seks ting du har gjort i dag.
1. Akt Rattkjelke.
2. Sett Petter Northug Jr. vinne 5 mila.
3. Dusjet.
4. Snakket med Marie på msn.
5. Sendt meldinger til Olav.
6. Drukket URGE slush.


Fem personer som kjenner deg ut og inn
1.
2.
3.
4. 
5.


Fire favoritting:
1. Friends (klisjeè)
2. Data
3. Musikk.
4. Bøker


Tre valg

vinter, sommer høst eller vår?
Sommer
blomster eller busker? Blomster
sukker eller salt? SUGAAAAR.


En ting du ønsker mer enn noe annet:
Kjærste ^^


 • 2

  SMILEEEE

  heyhey. Jeg skal på hytta imorgen, yay. Neida, eller jo, jeg vet ikke. JEG ER EN SINNFORVIRRET BJØRN SOM KOMMER TIL Å SPISE DEG OPP!


  diz is mee.
 • 0

  nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei ja

  Hvis du feiler mange nok ganger, greier du det til slutt.  HAHAH
 • 5

  Isn't he the cutest thing ever?

  At least I think so.  :Q_____
 • 0

  Aurore Gagnon

  Herregud. Har nettopp sett filmen "Aurore Gagnon" på youtube. Har aldri grått så mye av en film før. Det at det faktisk er en sann historie er helt sykt!
  Ord kan ikke beskrive hva jeg synes om denne filmen,så jeg skal ikke prøve heller. Legger heller ut første del her, så får dere se filmen istedet. Det er 11 deler, og hver av de er på ca.10 minutter, en tro meg, det er verdt det!  Du kommer til å sitte igjen med mange inntrykk etter å ha sett HELE filmen, ikke bare denne delen, men alle 11.
 • 1

  WHERE ARE MY SEVEN SANDWHICHES?

  Okay so. Mitch Hewer is incredibly cute. Enough said, here are some pictures.

  *DROOL* 
  :Q_________
 • 0

  Dagens Innkjøp

  Må skynde meg, skal dra til Aase straks, men dette er hva jeg kjøpte meg idag.  dåli bilde, men det er et skjørt fra BikBok.
 • 1

  Ashton Kutcher


  HOT HOT HOT HOT HOT HOT HOT HOT HOT HOT HOT HOT HOT HOT HOT
 • 0

  Fascinerende

  Jeg har funnet ut at jeg er gansker weird når det kommer til hvilke OL-grener jeg ser på. Sånn egentlig ser jeg ikke på OL, bare switcher til neste kanal hvis det er ski osv, men e det curling eller kunstløp så kan jeg sitte å se på det. Det er helt unormalt.
  Kan hende at jeg bare er så ufattelig lei av ski pga av Tour de Ski, og, jeg får jo vite resulatetne uansett, bare å logge på facebook det, så har du hele oppsummeringen.
 • 0

  Miami Ink

  Jeg sitter satt å så på Miami Ink. Jeg blir så fascinert av hvordan de klarer å tatovere, det er jo helt utrolig! Blir litt sånn starstruck.
  Jeg digger Kat von D, serriøst!

  chrisnunez-1.jpg Chris Nunez image by Welsh_Chickky
  Chris Nunez i seg selv er jo en grunn til å se på. Jeg mener, jeg kan ikke være den enste so synes han er pen, eller?

  KatVonD2.jpg Kat Von D image by mojtabais
  Kat von D er nydelig. Det er ikke noe annet ord som kan beskrive henne.


  Eeeeh, vet så vidt hva han heter. haha


  Ami James. Sjefen. Han er litt streng synes jeg.

  SÅ VET JEG IKKE HVA DE TO ANDRE HETER.

 • 0

  HAR JEG FORTALT DERE DETTE?!

  Okei, kanskje ikke såååå interessant med tanke på at de fleste som leser bloggen min har visst dette siden 5.Desember, meeeen.
  JEG SKAL GÅ SKOLE I USA NESTE ÅR! Er dere ikke glade på mine vegne? Jeg vet dere er det.
  Jeg vet ikke hvor jeg skal, eller når i Augusut jeg drar. POENGET mitt er at jeg kommer sikkert til å lage en ny blogg før jeg drar, men er ikke sikker enda. Dere/du, får vite mer sikkert når jeg vet hvor jeg skal osv.

 • 0

  FISKEBOLLER LENGTER ETTER HAVET, HAVET DET ER FISKEBOLLENS HJEM

  ja, så eh.

  Red Bull er kansje ikke den beste frokosten? BUT WHO CARES?! Det er vniterferie, og i vinterferien kan man gjøre som man vil, YEAH. Jeg må bare tilføye at jeg er veldig glad for at jeg ikke har foreldre som ringer på morgenen for å vekke meg.


  <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
 • 2

  utrolig kjedelig

  Det er ikke noe morsomt å logge på blogg.no nå, for Randi har ingen data, å det vil da si at jeg ikke får noen kommentarer. FUUU


 • 1

  21.feb.2010

  ATM sitter jeg i sofaen på rommet mitt og snakker med folk på msn og spiser godteri og drikker Festis. MAX CHILL kalles det. Var i Åre idag, men sto ikke på slalom, bare kjørte tur, ohyeah, spennende. Ikke egentlig.


  bamsen jeg fikk av Marie i julegave er så søøøøøt!

 • 0

  Ohyeah, we're nice ;;

  MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEMMARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM. MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM. MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM, MARIE HAR KOMMET HJEM.


  We know we're hot btw

  Og, enten hun vil det eller ei, jeg skal til henne!
 • 0

  FINALLY!

  Endelig er det vinterferie, uken jeg har ventet på så lenge er her! Men først må jeg gjøre engelsk innlevering. Noen der ute som har lyst til å hjelpe meg med å skrive en film anmeldelse av filmen Billy Elliot eller The Kite Runner? Isåfall, blir jeg utrolig glad!

  Hmm, i ferien skal jeg vell egentlig ingenting, borsett fra at jeg skal til Aase en dag, og sikkert være sammen med Emilie eller noe. Aase og jeg må nemlig legge en plan, og gjett om de skal få! Haha, ler bare jeg tenker på det. Huff.

  Anyyyypoodle, idag gjorde engelsk læreren min noe utrolig. Hun spurte om klassen ville på Siciliana (en restaurant i nærheten av skolen) for å spise pizza siden vi plutselig hadde 675 kroner! Grunnen til pengene var at skolen hadde funnet ut at vi betalte 25 kroner for mye en gang vi var på teatertur til Trondheim, velkommen etter!
  Men det var veldig koselig og klassen er så bra! :- D


  Gammelt bilde av meg og Emilie.
 • 2

  Dagens Innkjøp

  idag hadde vi studiedag, noe som vil si at jeg ikke trengte å på skolen. Derfor dro jeg på Øra med Sunniva og Nicholas, Sunniva er søskenbarnet mitt, Nicholas er hennes sønn. Det var koselig det, og jeg kjøpte meg en rød dongeri bukse, som jeg ikke har bilde av, og en t-skjorte, og noe småtteri.


  Dette vr t-skjorten jeg kjøpte.

  Nå skal jeg se Wipeout og Tangerudbakken, før jeg skal lese litt til norskprøven imorgen.
 • 0

  MLIA = Funny shit

  Today my dad decided not to repremand me for getting an unexcused tardy at school, and thinking I got off easy, I didn't say anything. Later, my dad and my boyfriend and I went and got coffee. My dad turns to me and says "I hear you're late." My boyfriend does an epic spit take, all over my dad, and screams "WHAT!" Lesson learned dad. Lesson learned. MLIA Today, my friend walked up to me all flustered and upset. I asked her what was wrong and she said "What on EARTH does 'idk' mean? NO ONE knows!" She was serious. Yes. Serious. MLIA. Today, my Asian family went to Burger King. My dad said "cock no ass". I desperately tried to explain to the horrified cashier that he meant "coke and no ice". Asian accents are inconvenient at times. MLIA. Today, my lit teacher let this obnoxious student go to the vending machines during class. About 5 minutes later, the kid was still gone. My teacher smiled deviously, and continued to tell us that on average: once a year, 8 people die from vending machines falling on them. I think my teacher is educated in more than just literature. MLIA. Today, while leaving my walk-in closet that leads into my bathroom, my daughter walked in to the bathroom from the other enterance, causing me to jump and yell: "You scared the life out of me!" Not missing a beat, she yelled back: "Well, I was going to go to the bathroom, but I don't have to anymore. Guess what you scared out of me!" and turned around and left. She's seven. MLIA. Today, a boy in my home room asked me what Hitler's last name was. MLIA Today, I was learning Swedish on Rosetta Stone, and discovered that "babies" is said as "babesar," pronounced babisaur. Now every time I see a baby, I think of little dinosaurs. And I am never going to say "babies" in English again. MLIA Today, some of my nursing classmates and I were talking about how awkward it is discussing sex with older adults. One girl exclaimed, "I mean, it's not like they can do it anymore." To which my older teacher replied, "Just because there's snow on the mountain doesn't mean there's no fire down below." I had nothing to say to that. MLIA. Today we were watching a video about nature then in the middle of the video they say .. "stick in further, more, more, more .. ah that's good." Are whole class was laughing so hard that we all got sent out into the hall. We have sick minds for people planting trees. MLIA. 

  Today, during class, I heard a phone vibrating. Keep in mind that I go to an all-girls Catholic high school. When the girl opened her phone, she was shocked to see that it was off. Without missing a beat, my friend goes, "Well, you've got anything else that could be vibrating?" before giggling. The entire class, including the teacher, howled in laughter. MLIA

    
 • 3

  Tyngdekraftkonstanten

  Hensikt: Gjennom eksperiment få bekeftet at tyngdekraftkonstanten har verdien 9,82.I regneoppgavene med bevegelsesenergi har vi benyttet følgende formel for stillingsenergi:  Ep = mgh,  der m er massen og h er høyden i hvert enkelt tilfelle. g  blir kalt tyngdekraftkonstanten (eller tyngdens akselerasjon) og er oppgitt å være en konstant med verdi 9,82 N/kg (eller m/s2) . Vi skal prøve å få bekreftet denne verdien gjennom en serie målinger av fall fra ulike høyder og beregne g ut fra disse målingene.Problemstilling:
  Når en gjenstand faller, vil stillingsenergien gå over til bevegelsesenergi: Ep=Ek .   Vi kan derfor skrive: mgh =  mv2 .  Ved omregning kan en ut fra dette uttrykket få følgende uttrykk:  g = . Ved å gjøre målinger av høyde (h) og falltid (t) for en gjenstand i fritt fall, kan vi beregne g. Vi bruker flere ulike fallhøyder for å få bekreftet at g er konstant, uavhengig av fallhøyde.

  Elektromagnetisk kuleholder

  Platebryter

  Målestav

  Utstyr:

  Fallapparat, elektronisk klokke,

  kabler, kuler av ulik størrelse.   


  Utførelse:
  Velg ulike fallhøyder og gjør forsøk med begge kulene i hver fallhøyde.
  Før inn resultatene i tabellen. Beregn gjennomsnittsverdier.


   

   Resultater:

  Fallhøyde
  (meter)

  Falltid (sek)
  liten kule
  Falltid (sek)
  stor kule
  g
  liten kule
  g
  stor kule
  g
  middelverdi
          
    
    
    
          
    
    
    
          
    
    
    
          
    
    
    
  Middelverdier for g   
  Offisiell tabellverdi for g9,8
   Forklaring: (husk feilkilder)
  Konklusjon:
   

  Som dere skjønner har jeg VELDIG lite å blogge om. PS; kan noen fylle inn dette for meg ?

 • 2

  I used to be Scizophrenic,but we're OK now

  Jeg kommer til å dø alene. Jeg er helt serriøs. Kanskje jeg har noen katter da, men det telles ikke. Misunner folk som faktisk finner hverandre, finner noen som også liker dem. Det har aldri, og kommer aldri, til å skje med meg.
  Nok en gang må jeg bare si at den personen jeg misliker veldig, utrolig sterkt akkurat nå er naturfaglæreren min! Det var noe jeg ikke skjønte idag, igjen. Han skulle forklare meg det, men han går igjennom ting altfor fort, så jeg ikke skjønte bære! Hva han gjorde? Han bare sa; Skjønner du det ikke nå heller, vell da vet jeg ikke hva jeg kan gjøre, SÅ GIKK HAN BARE. Flink,ohyes.

  Nok om det. Jeg har lekse, lekse, lekse, ja, jeg hadde det igår også, men da fikk jeg ikke gjort så mye. Shit.

 • 1

  Happy Valentines day

  Kiss my ass :- ) Altså, jeg har ikke noe å gjøre idag bortsett fra lekser, lekser og atter lekser. Kanskje like greit siden jeg ikke har noen å gjøre noe sammen med uansett. Ville bare ønske alle som har noen en veldig fin dag.

  Btw; gratulerer med morsdagen mamma, du er best <3


 • 2

  JEG FINNER INGEN LYSBRYTER!!!!!

  HJELP MEG! Jeg sitter på dette mørket rommet til mitt "kjære" søskenbarn og låner pc'n hans. Hysj, ikke si noe, men tante sa jeg fikk lov.
  Men problemet mitt er at jeg ikke finner noen lysbryter, RUNE, hvor har du lysbryter?! Jeg ser forresten ikke noe lys heller, rart. Jaja, da får jeg sitte her for meg selv da, føler meg som en emo.

  (jeg har heller ingen bilder her.)
 • 4

  agurk

  Jai spiser brødskive med salami og agurk. Takk for det. Jai spiller også bubble shooter, det er gøy. Etterpå skal jai ha tysk. Det er også gøy. Jai snakker norsk.

  Tumblr_kxowaszhva1qzzjmuo1_500_large

 • 1

  1 time lenger

  Det er så utrolig godt å sove en time lenger noen dager! Bare kjenne det at da vekkerklokken ringer kan man bare sovne igjen, for den ringer om en time uansett. Det føles utrlolig deilig.

  Anypie, jeg skal ha en heldag med gym idag, teori! Gymteori liksom, hva vil det si? Jeg er foressten ganske irritert på boren min, gidder ikke skrive hvorfor.

  Siden jeg ikke har noen bilder på denne pc'n, googler jeg gym, og dette er hva jeg finnner:


  Søt da?

  Jeg har et spørsmål til dere, skal jeg ha spørsmålsrunde?
 • 2

  Tiger Eyes, by Michelle Phan

 • 2

  Aase's dagsverk på meg

  Igår var det håret det gikk utover, idag var det hånda.  En halvnaken kvinne, typisk Aase? Ohyes.
 • 3

  Mens andre kjeder seg, har Aase det gøy

  Jeg snakker om mattetimen idag. Vi fikk tilbake prøven vi hadde på onsdag, men det er ikke så nøye, poenget er, at Aase, min kjære medsammensvorne (or something) fant ut at hun ville ordne håret mitt.


   Jeg får ikke til å snu det. men dere ser hvordan det ble.
 • 1

  <3

  vet du at jeg er glad i deg? 
  Jeg må foresten begynne å leve litt, lt jeg gjør er å sitte på dataen, det er ikke bra. Før hadde jeg et liv, jeg traff folk på fritiden også. Hvorfor sluttet jeg med det? Fordi PC kom  inn i livet mitt. Alt vi gjør når jeg faktisk drar for å treffe venner er å sitte å glane på denne firkantede skjermen vi alle har blitt så vant til. Noen ganger HATER jeg data. Ja, jeg er ikke glad idag. Trist og lei, og vil bare bort.
 • 4

  :@

  Jeg HATER HATER HATER HATER HATER HATER HATER HATER HATER HATER HATER HATER HATER HATER HATER HATER HATER HATER HATER HATER HATER HATER HATER HATER HATER HATER HATER HATER HATER  naturfag. Læreren suger til å forklare ting, og han får fotosyntesen til å bli vanskelig. Han bare regner med at , ja dette lærte de om på ungdomsskolen, men NEI, vi gjorde faktisk ikke det!

  Takk for meg.
 • 0

  Olav viser tegneskillz på msn
 • 4

  Pictureees :- D


  jeg er helt normal
 • 5

  Emo?

  Emilie sminket meg som en emo idag, hva synes dere? Skal jeg begynne å gå slik?


  hihi, jeg fikk også låne clipsene hennes, så nå har jeg laaaaangt hår, og elsker det!

 • 2

  If ten million fireflies (8)

  haha, har ledd utrolig mye denne helgen! Det er så gøy å bare le av alt og ingenting. Var på inderøya,og så UKM igår, herregud! Noen var flinke, mens det ut av andre bare kom en rekke ukontrollerbare lyder. Pink Paragon var en av 3-4 som faktisk var flinke. Legger ved en video av dem, de spillte denne sangen igår.
  Tror dere de går videre?
 • 0

  bilder,siden jeg ikke har noe å skrive om.

  jeg elsker de to siste bildene! Alle er funnet på www.weheartit.com
 • 2

  Da dro siste familiemedlem ut av døren

  og jeg sitter her helt alene, nok en gang. Grunnen til dette? Jeg har ikke noe liv, noen som kan gi meg ett? Takk.
  Anypoodle, sitter og ser på gullfisken eller noe på tv2, virkelig givende,nei, ikke egentlig. Men siden mamma og pappa er til naboene, og Kenneth er til kjæresten Julie, har jeg ikke noe valg.

 • 1

  God Natt

  Nå skal jeg legge meg, men det skjer sikkert ikke får om en time uansett.


  Robert Pattinson og Taylor Lautner var forresten kveldens snack :- ) Bokstvelig talt.
 • 0

  Nytt Design

  Jeg hr gjort om litt på designet, og nå vil jeg gjerne høre hva dere synes? Så, det nye, eller slik jeg hadde det før?
 • 2

  vi er jo søte da ?
 • 0

  Takk Lina, for at du fikk meg hektet på Kaptein Sabeltann sanger

  Overskriften sier seg selv.  Og hvem er det som ikke drømmer seg bort til Kjuttavika og Sunniva og Pinky, og barndom når man hører disse sangene?
 • 1

  Where did she go?

  Husker dere Lady Sovereign? Noen som vet hvir det ble av henne? Kan ikke huske jeg har hørt eller sett noe av henne siden 2008 eller noe. Jeg var ikke kjempefan av henne, men hun hadde en sang som var ganske fengende husker jeg.  Det var vell denne.
 • 1

  Hvilken Stiltype er du?

  Jeg tok denne testen istad, om hvilken stiltype jeg er, her er resultatet;


 • 0

  Endelig begynner det igjen!

  Det er sesongpremiere på Frustrerte Fruer ikveld og jeg gleder meg villt! Selv om jeg ikke kan komme på  hva som skjedde på sesongavslutningen. Men, håper jeg finner det ut.
  Nå skal jeg se en episode av Gossip Girl, før jeg må lese på matte, ellers går ikke prøven imorgen så jævlig bra.

 • 4

  Craving for summer, and that summer romance

  sommer, sommer, sommer, sommer, sommer, sommer, sommer, sommer, sommer, sommer, sommer, sommer, sommer, sommer, sommer,sommer, sommer,sommer, sommer,sommer,sommer,sommer. Det er to ting som står i hodet mitt for tiden, det er sommer og, dere som kjenner meg kan tenke dere til det, for dere andre, too bad for you.  awwwww. til dere uvitende passer ikke dette bildet i det hele tatt med teksten, men i mitt rare hodet, gjør det det. Dermed Basta!

  Jeg har fundert litt i det siste, og kommet fram til at jeg er en person folk blir ganske fort lei av, slev om jeg ikke sier stort. Jeg bare er en irriterende liten dott på deres ellers så spennende liv. :- (
 • Kathrine I

  A former exchangestudent, 50's lover that adores Marilyn Monroe and James Dean. For the most part I post outfits and recipes. Let me know if there's something you want me to write about!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits