KathrineogBernt -
Hjem Add Instagram

2

NAAAM

ANANAS ER GODT! <3

 • 2

  Sometimes, I get scared.

  Ja, altså, hehe, trenger ikke nevne hva jeg mener med overskriften, dere som betyr noe får vite det uansett. Jeg HATER å innrømme det, men akkurat nå ligger jeg og ser på Paradise Hotel. Hva mer skal jeg si? Lina, jeg gjorde deg en tjeneste idag, håper bare du leser dette.

  WTF?!

  Scared_large
 • 3

  Dagens Innkjøp.

  HeiHei.

  Igår var jeg på filmkveld, kjempe kosli! Tror jeg utelater å si hvilke filmer vi så. Hehe. D S S
  Anypoo, idag ble jeg vekt av broren min som skulle gå til Amcarhuset, jeg spurte om han kunne vente så jeg ble med, vi gikk dit og mamma hadde stekt vaffel. YUMMY! Etter en stund dro jeg og mamma til Levanger til mormor og morfar, men de var ikke hjemme. DE HADDE SYKLET TIL MAGNETEN! WTF?! Tenkte vi, og dro dit. På Risøe fant jeg en drittttt søt kjole, som jeg bare måtte prøve! Mamma kjøpte den til meg! YAY!!!


  Fargen er ikke akkurat slik, men er den ikke søt? :- D (Drit i plakatene)
 • 2

  En god og en dårlig nyhet.

  Hvem vil dere ha først? lol.

  Begynner med den dårlige. Oldemor Klara døde på Mandag pga kreft i magen og bukspyttkjertelen. Utrolig trist med tanke på at jeg hadde et ganske godt forhold til henne. Hun var der alltid og smilte og lo. Det kommer til å bli helt utrolig rart, og trist, uten henne.
  Spesielt i sommer, da nesten hele slekta samles på Ytterøya, bygdadag osv. Det å tenke på at hun ikke kommer til å sitte ute på verandaen og vente spent når vi kommer hjem, gir meg tårer i øynene. Klart, hun var tross alt 86 år, men når en person alltid har vært i livet ditt og plutselig er borte, det er ufattelig. Jeg har så mange bra minner med henne, og hun er ikke borte, hun lever fremdeles i minnene våre. Barn, barnebar, oldebarn og tipp-oldebarn har fått opplevd en generøs, tålmodig, hjertevarm og en generelt god person. Savner deg Oldemor, måtte du hvile i fred.

  Over til den gode nyheten. JEG HAR FÅTT VITE HVOR JEG SKAL LANDE I USA! 11.August 2010, altså i år, kommer jeg til å sitte på et fly til NEW FREAKING YORK! Serriøst, det er helt sykt!!!!!!!! Lille meg, i New York?! Kommer ikke til å gå bra, men jeg gleder meg til jeg får vite stat osv da. Jeg bare lander i New York, kommer ikke til å bo der liksom, eller, det kan hende jeg får vertsfamilie der! IIIIIIK. HÅPER på å komme til Florida, ORLANDO FTW! :- D


  Tenk, om 4 måneder står jeg kansje akkurat her!
 • 3

  Bloggpause

  Jeg tror jeg skal ha en bloggpause. Som dere kansje har merket har jeg ikke blogget så mye som jeg pleide, og det re rett og slett fordi jeg verken har motivasjon eller tid.
  There you have it.

 • 2

  Lite Blogging i helga.

  Og det er en grunn til det! Jeg har vært borte hele helga, å da jeg kom hjem i går hadde jeg verken lyst, eller motivasjon til å blogge. Det jeg har gjort i helga skal jeg fortelle om senere idag. So, stay tuned!
 • 4

  Two down, three more to go.

  Hey. Jeg har hatt tysk heldags idag, eller som jeg kaller det, tysktentamen. Den var så enkel at jeg lo litt inni meg. Tror jeg hadde problemer med en av oppgavene, og det var åtte. Hehe. Ikke for å skryte, men jeg er litt flink i tysk. *HYYYYSJ* Tror jeg var den andre som gikk. Men jeg gjorde mitt beste, og svarte på alle oppgavene.
  Det som var litt "lol" var at vi fikk vite oppgavene igår, læreren min la ut tips på itslearning, og ja. De var til ganske mye hjelp. Vi fikk jo bruke alle hjelpemidler, til og med internett. WTF?!
  Grunnen til at jeg kan tysk er ikke lærern sin grunn, men Marie. Hun fikk meg til å bli helt hekta på Tokio Hotel i niende klasse. Da hørte jeg jo ikke på noe annet enn dem, og jeg syntes de var übersøte, nå er de bare mindre pene, og jeg liker dem ikke så mye, ble litt fan de første to ukene etter konserten, men nå har det daffet av igjen.


  HVORFOR KAN DERE IKKE SE UT SLIK DERE GJORDE FØR?! :(


  Q: Har du tysk? Hvorfor kan du tysk?

 • 4

  JEG.HATER.NYE.NETTBY.

  Ja, jeg er en nettby-freak. lol. Men nå har de stygge byvaktene eller noen forandra hele dritten! FFFFUUUUU!!!

  Liker det ikke i det hele tatt jeg. Hater det rett og slett. Likner på en blanding av Twitter, facebook og Biip.


  STYGT STYGT STYGT STYGT STYGT STYGT

 • 3

  Dagen igår

  Heya.
  Igår var jeg til Aase! Det var dritt koselig, faktisk. Vi gjorde lekser, på en Søndag dere! VI satt ute på verandaen hele dagen, Gry Elise kom også etterhvert. Har desverre ingen bilder som egner seg for nettet, så dere får nok engang klare dere uten. 2 bad4 u. Lol.
  HJELP! Naturfaglæreren sier vi skal ta blodprøver! Håper han kødder med oss og at det er en forsinket aprilsnarr! Liker ikke blodprøver! Har ingenting imot sprøyter, men når jeg skal stikke selv, HUFF!
 • 2

  Dagens Innkjøp!

  Heihei!
  Idag har jeg vært på Steinkjer en tur. Dette er det jeg kjøpte:


  Hårbøyle fra BikBok, 39,90kr tror jeg.


  Neglelakk fra H&M, i fargen Bella's Choice, 39,90kr.


  Bukse fra BikBok, 199kr.


  Genser fra BikBok, 99kr.

  Buksa og genseren hang på en vegg der det var 2 for 99, så ja. Jeg fikk alt dette for under 200 kroner! Jeg er fornøyd. Bildene suger fordi de er tatt med web cameraet. Lol.
 • 0

  HVA SKJER IKVELD?

  IKVELD SKAL JEG PÅ FILMKVELD TIL MARTE! DET BLIR SIKKERT KJEMPE KOSLIG, BARE AASE KOMMER SEG DIT, HUN ER TREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEIG. SKJØNNER IKKE AT DET GÅR AN! BLIR GAAAAAAL, NÅR FØRST SIER HUN AT HUN SKAL BEGYNNE Å ORDNE SEG, JEG VAR FERDIG FOR EN HALVTIME SIDEN JEG. AASE, DU GJØR MEG GAL NOEN GANGER, MEN JEG ER JO GLAD I DEG FORDI DA. GIDDER IKKE LEGGE UT OUTFIRBILDE, FOR KAMERAET MITT ER TOMT FOR BATTERI,OG JEG VET VELL EGENTLIG IKKE HVOR JEG HAR LAGT LADDEREN.


  HER SER DERE ET NYDELIG BILDE AV EG OG AASE, TATT I HØST EN GANG.

  PS: DET ER CAPSLOCK-DAGEN OG JOGGEBUKSE-DAGEN IDAG! DERFOR SKIRVER JEG STOER BOKSTAVER, JEG ROPER INNI MEG NÅR JEG LESER STORE BOKSTAVER, DET ER LITT WEIRD.
 • 1

  Jeg har vært flink!

  For en gangs skyld skjønner jeg noe i naturfag! Det er en sensasjon! JEG ER SKIKKELIG STOLT OVER MEG SELV! Jeg var en av de første som leverte inn oppgavene!!!!!!!  YAY

 • 4

  Jeg kjeder meg med photoshop...........

  ......... Her er resultatene:
  Hehe, hva synes du?
 • 1

  Jeg har synket lavt!

  Veldig lavt! Jeg sitter å ser på Paradise Hotel jo. Det er lavmål, selv for meg. Haha, men jeg føler det blir litt drama, og siden jeg er hjemme alene nå, Marie dro hjem for ti minutter siden, har jeg ikke noe annet å gjøre. Eller, jeg har det, men jeg gidder ikke! YAY!

  Lol. Jeg har ikke peiling på hvem som er på lag med hvem osv nå, siden jeg ikke har sett på Paradise før denne sesongen. Meen, det er jo noen kjekke gutter. Men jeg har ikke peiling på hva de heter. Hehe. DSS.

 • 0

  Jeg er med i blogg vs. blogg

  Som overskriften sier er jeg med i blogg vs. blogg HER og blir veldig glad om du stemmer på meg! :D
 • 3

  Back at school

  Påsken er over, og beklager for at jeg ikke blogget igår, men jeg var borte. Var på Ytterøya med min søte familie, eller Kenneth var ikke med, men jeg mamma og pappa dro for å treffe, Sunniva, Nicholas, Rune, Tante, Geir,mormor og morfar, noe vi alltid gjør på 2.påskedag. Det er en av de koseligste tradisjonene min familie har synes jeg. Når jeg kommer dit kjenner jeg at det endlig er vår for snøen er nesten helt borte og blomstene er allerede i fult utspring!


  Siden jeg ikke tok noen bilder igår, får dere nøye dere med bilder fra 2008.


  OhYeah, min oldemor er kulere enn din!

  Anypoodle, jeg merket med engang at skolen var begynt igjen, i den første timen hadde jeg matte, INNLEVERING! I 3. timen hadde jeg tyskprøve. Hvem i helvette legger en prøve den første timen etter PÅSKEferien! ARG! Jaja, det gikk bra da, fordi jeg er faktisk ganske flink i tysk!
 • 1

  ENDELIG!

  ENDELIG har jeg kommet hjem. Serriøst, hvis ikke Martine hadde vært med tror jeg jeg hadde dødd av kjedsomhet. Synes litt synd på h*n jeg har torturert med meldinger hele påska.. HAHA..
  Har ikke gjort noen ting, eller, på Torsdag var vi på slalom, også har vi isfisket litt, noe som er dødskjedelig! Har ingen bilder som egner seg for almennheten.
 • Kathrine I

  A former exchangestudent, 50's lover that adores Marilyn Monroe and James Dean. For the most part I post outfits and recipes. Let me know if there's something you want me to write about!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits