KathrineogBernt -
Hjem Add Instagram

3

Påske?

Nå sitter jeg her på stua, i nattklær, og gomler på et freia påskeegg. Nomnomnom, mens jeg tenker over den siste uka. Påskeferien min startet på torsdag, og ender på mandag. Så er ikke en lang ferie for å si det sånn..

Anyways... Mandag var jeg på skolen, Tirsdag var jeg på skolen, onsdag var jeg på skolen, og jeg var iskald hele dagen! Kom hjem og gjorde egentlig ingenting.. Følte meg ikke bra. Torsdag ble værre. Jeg våknet og hadde hodepine, hele kroppen min verket og jeg var, igjen, iskald. Jeg dro på skolen uansett, ikke det smarteste valget, men men. Den skoledagen var laaaaaaaaaang, det føltes ihvertfall ut som det. En venn av meg kalte meg en zombie, fordi jeg så død ut.
Da jeg kom hjem gikk jeg rett til sofaen, og la meg ned og sov. Jeg sov så og si hele dagen, noe som resulterte i at jeg ikke spiste eller drakk... Klokken 10 vekket Paige meg og spurte om jeg var sikker på at jeg ikke ville ha noe å spise, svaret var nei. Jeg hadde feber osv. Var iskald, men på samme tid glovarm. Enden på visa er at jeg bestemte meg for å gå opp for å pusse tennene mine. Mere enn det husker jeg ikke før jeg våknet opp på gulvet, med en ganske skremt Paige. Jepp, jeg besvimte. Hun hjalp meg opp fra gulvet, men det tok ikke mange minuttene før alt ble svart igjen. Denne gangen da jeg våknet var alle der, Paige, Dale, Kait og Autumn. Kait var den som sto over meg og spurte meg alle disse spørsmålene, som "Hva heter du?", Hvem er kjæresten din?, Hvor er du? Hvor kommer du fra? Hvor går du på skole? osv osv osv.
Jeg fikk vann for å drikke, mens Dale dro for å kjøpe Gatorade.. Jeg tror jeg bare var dehydrert.. Føler meg hvertfall mye bedre nå.

761233-11-1302894820553_large

PÅ fredag, altså igår. Dro jeg på walmart med Kait og Autumn.. alltid interessant. Etter det kom Curtis og vi dro på kjøpesentre bare for å gjøre noe. Deretter på Olive garden for lunsj, namnamnamnam, ogsåååå ringte moren hans og minte han på at han måtte være i kirka for "good friday service" klokka 7. Så vi dro dit. Har jo hørt historien om hvordan Jesus døde på korset før, så var egentlig ikke noe nytt.

50

70
Bare for å gi dere noen eksempler på HVORFOR walmart er et interessant sted....

Etter kirka dro vi hjem og pyntet egg. Yay, har ikke gjort det på år og dag! Idag har jeg ikke gjort noen ting.. I det hele tatt. Bare blogget. Jaja, snakkes vell!

 • 2

  Så sant, så sant

  10 uker. Mindre enn 70 dager. Det er alt jeg har igjen. Ukene går så fort, altfor fort. Vil ikke dra. Ikke enda. Kan jeg ikke bare bli her enda et år? Nei, det går ikke. Hver dag er en mulighet til å gjøre noe nytt, og hver kveld når jeg sovner, er det en tåre i øyekroken min. Det å endelig å ha følelsen av å være en del av en familie igjen er fantastisk, men enden er nær. Nok en gang tenker jeg på hva som kommer til å skje. Hvorfor må alle gode ting ende? Jeg vil ikke, vil ikke, vil ikke.  Det å være forelsket er den beste følelsen i verden. Vi har snart vært sammen i 4 måneder, det føles lengre, in a good way. Tanken på at jeg bare har 2 måneder igjen er utrolig. Jeg gleder meg som en liten unge på julaften til å komme hjem å se alle vennene mine, men hva kommer til å skje med vennene mine her? Kommer jeg til å se dem igjen? Kommer de til å glemme meg? Betyr jeg noe for dem? Alle spørsmålene jeg har, men ingen svar. Jeg må bare gjøre det beste ut av det. Jeg har lært så mye, uendelig mye om Norge, meg selv, og andre...

  BTW! På mandag var det nesten 80 degrees fahrenheit her! Jeg og kjæresten dro på sykkeltur, lol, 10 miles... OGSÅÅÅÅÅÅ så vi the grudge,... jajajajj

 • 2

  Pappa <3

  Idag, igår, noe sånt, whatever. 10. April hadde verdens beste pappa, nemlig MIN, bursdag. 45 år. Gammelkaillj bynnje å bli. Og jeg er sikker på at han har fått noen ekstra grå hår når jeg kommer hjem. Uansett, ville bare si at jeg er glad i deg, gratulere me dagen og at jeg savner deg. Og at jeg ikke tror du visste heeeeelt hvem som ringte deg tidligere idag.. Ihvertfall ikke til å begynne med. Hihi.

  PAPPA Æ E GLA I DÆ <3


  Oh yeah, æ jor dæ litt tynnjar æ høhøhøhøhø • 0

  08.apr.2011

  Hjemreisen nærmer seg med stormskritt, og jeg er redd. Trist, og glad, alt på samme tid. Jeg har forressten begynt på en ny skole, igjen... Men det går bedre nå enn forrige uke. Alle vet hvemk du er og det er i grunn ganske rart. Men alt jeg ville si er at jeg vet jeg ikke blogger ofte, fordi jeg ikke har noe å blogge om. Eller, det har jeg, men jeg vil ikke at alle vil vite det, så det er grunnen til dårlig blogging.


  "I mustache you a question, but I'll shave it for later" høhøhø  TRANSLATION:
  The end of this year is coming really fast, and I'm scared. Sad and happy, all at the same time. I started a new school again by the way, and this week went better than last week. I'm not used to having the entire school body knowing who I am... It's kind of weird. All I wanted to say was that I live, I'm happy, I miss you all and I'm sorry I'm such a bad blogger, but truth is, I don't really have anything to blog about.. Well I do, but I don't want to share it with the entire world.That's about it. I'll write more later :]
  

  

 • Kathrine I

  A former exchangestudent, 50's lover that adores Marilyn Monroe and James Dean. For the most part I post outfits and recipes. Let me know if there's something you want me to write about!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits