KathrineogBernt -
Hjem Add Instagram

2

Country Music <3

Lol, vet ikke helt hva USA gjorde med meg, men jeg elsker værtfall country musikk for tiden og nå skal dere få høre noen av mine favoritter. Helga var forresten AWESOMEEEEE. 

 

 


Take a back road - Rodney Atkins

 


Crazy girl - Eli young band


 


Last night again - Steel Magnolia

 


Barefoot Blue jeans night - Jake Owen

Okei, det var nok for denne gang haha 

 • 0

  28.jul.2011

   Hey, I know I'm really bad at blogging, but I've been thinking alot about the terror that happened about a week ago in Oslo and Utøya. I've never cared so much about the news before. I can't believe one person can do something so horrible without feeling guilty or anything. I've read alot of stories from the people involved and they're all heartbreaking.

   Tumblr_losui7zldw1qjmjwn_large  I can't believe I've only been home for about two weeks, it feels like I never left! And it's kinda boring here. Can't lie. I went to see a movie today, and last night I went to see the premiere of "Spelet om den heilage Olav". It's about how a king made Norway the way it is today, or, how he made us believe in Christ in 1030. Other than that I've been working. My life isn't exactly very entertaining. Lol. 

  Me, Marie and Nora, yesterday. So beautiful lol
  

 • 0

  Pictures

  Haha, som dere ser har jeg ikke hatt mye å gjøre, noen av bildene er fra Januar, andre fra April, men de siste er fra i sommer. 

  Haha, as you can see I haven't changed much this year, and I haven't had a lot to do. Some of the pictures are from january, others from April, but the last ones are from this summer. 

  

 • 1

  wow.....

  Mange nye ting har jeg lært om folk jeg trodde jeg kjente. Og mer kommer snart. 

 • 1

  The dream is now over

  Jeg har følt at dette året som har gått ikke har vært meg. Nå som jeg er hjemme igjen føles det ut som jeg aldri dro. Jeg er singel igjen, og alt er som før. Og da mener jeg alt. Bortsett fra at jeg sitter igjen med gode og onde minner som jeg aldri kommer til å glemme. Året har vært magiskt. Men jeg føler at jeg ikke har opplevd det. At jeg ikke var hjemmefra i ett år. Det føles ut som en drøm, og nå som det eneste som fikk meg til å tro at det ikke var det er over, vet jeg ikke hva jeg skal gjøre lenger. 7 måneder er ikke så lenge, men det er lenge nok. 

 • 0

  Harry potter

  En del av barndommen min er nå over. Eller, barndommen min ER over. Ferdig, Forbi. Jeg husker enda da jeg så den første Harry Potter filmen og ble helt forelska. I både filmen og Daniel Radcliffe. Jeg må legge til nå at jeg ikker syns han er attraktiv lenger. Når man sammenlikner de første filmene og de siste, ser man hvor mye skuespillerne har forandret seg. De har utvikleet seg. Jeg håper alle får en fin og lang karriere selv om Harry Potter nå er over. I mine øyne kommer de nok alltid til å være Harry, Ron, Hermione, Dumbledore, Snape, Madeye, Lupus, Luna, Ginny osvosv. 

   Mv5bmje0mza1njgym15bml5banbnxkftztcwmji4nji5nq@@._v1._sx640_sy426__large

  Idag var jeg å så den nyeste filmen. Den var fantastisk. Det er alt jeg har å si. Skal ikke komme med noen filmanmelding. Det kan jeg ikke. En ting til, dere MÅÅÅ løpe til kinoen så fort som mulig og se den. Det er verdt det. 

  Over til noe helt annet. Jeg har kommet hjem fra USA. Savner plassen allerede. Jeg må også unnskylde for utriolig lite blogging den siste måneden, men jeg har en grunn. Dataten min funket ikke så jeg kunne ikke legge in bilder. Internetten funka heller ikke. Og jeg ville være sammen med kjæresten og familien før jeg måtte ta et hjerte-skjærende adjø. Det er det værste jeg har gjort. Etter det kom jo familien min, den norske, og vi kjørte fra Pennsylvania og ned til Florida, det var LANGT. Brukte 3 dager nedover. 2 når vi skulle oppover. Men jeg kommer tilbake til turen litt senere, lover. Ikke at jeg har så mange lesere at det gjør noe, men men.

   

  -Blogges 

 • Kathrine I

  A former exchangestudent, 50's lover that adores Marilyn Monroe and James Dean. For the most part I post outfits and recipes. Let me know if there's something you want me to write about!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits