KathrineogBernt -
Hjem Add Instagram

1

28.aug.2010

JEG GLEMTE Å LEGGE MED BILDE AV MIN NYE, SØTE TELEFON!!!


awww, webcam bilde <3
 • 1

  FINALLY!

  Heey!

  Jeg har ikke blogget på en stund fordi jeg har nesten ikke vært hjemme denne uken. På søndag dro jeg, Jess og Carol opp til Grandma, hun var überkul! Og der var vi til tirsdag, hun hadde verken internett eller mobildekning, men huset var gedigent! Gleder meg til å dra dit igjen.
  ANYPOODLE, da vi kom hjem igjen på tirsdag kom Ryan og Justin for å si hade til Jess, og de ble med oss til Rookies og spiste middag. Kyllingvinger, spis så mye du vil, det var NOMNOMNOMNOMNOM.
  Og på onsdag dro vi til Pittsburgh med Jess. Savner henne allerede. Vi hjalp henne med å pakke ut og stuff til College. Hun går på Point Park University, hvis det var noen som lurte. Vi var der til igår. Og jeg gadd ikke blogge igår.  SÅ NÅ SITTER JEG PÅ STUEGULVET OG BLOGGER!
  Etterpå skal jeg ordne meg før Carol er så snill og kjører meg opp til en eller annen plass for å møte folk. Jepp.


  Salat <3  Dette har vært min uke, hvordan har din vært?
 • 3

  en uke  Heya!

  Nå har jeg vært her i en uke, men det kjennes ut som jeg har bodd her en evighet. Føler meg så hjemme her. Akkurat nå ligger jeg på stue-gulvet og blogger, obviously. Tenkte bare jeg skulle oppdatere dere litt på hva som skjer, er jo derfor jeg har denne bloggen.
  Igår var vi å badet, det var gøygøygøy! Har ingen bilder, for jeg liker ikke å ha med kameraet mitt i nærheten av vann. DSS. (savner deg Aase)

  Idag skal jeg, Jess og Mom på "picnic" til noen venner av Carol (Mom). Det kan bli morsomt, da får jeg treffe Chau igjen. Og imorgen skal vi opp nord for Jess ville hilse på slekt som der har der før hun drar på College neste uke, kommer til å bli rart uten henne. Men skolen starter jo snart så satser på at det går greit!

  Jess og Anne


  Hageeeeeen


  Skolen jeg skal gå på den første tiden, jeg får forhåpentligvis bytte til en Public high School


  Lulu!
 • 3

  Briller

  LALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALLALALALALAAL
  '

 • 5

  18.aug.2010

  HEYAAAA

  Som dere kanskjevet, var jeg og golfet igår. Det var kjempegøy, siden Mark viste meg hvordan jeg kan sikte, og hva jeg gjorde galt, jeg slo faktisk 205 meter! Vi var bare på driving rangen, fordi han måtte se hvor "flink" jeg var, siden det er så mange forsjellie (HVORDAN SKRIVES DET?!) baner rundt her. Han ble imponert over meg. Høhø. Etter golfingen kjørte han meg rundt omkring og viste meg masse, han viste bl.a. de forsjellie High Schoolene osv.

  Idag skal vi dra og svømme/bade, trooooor jeg. Det blir funfunfun siden jeg er blitt glad i folkene her allerede. Sykt. Men jeg savner selvfølgelig dere der hjemme og da, det må dere ikke glemme! Men det hadde vært koselig med en kommentar en gang i blant!


  Huset, fra utsiden, såklart. Jeg bor i et Development, noe som er som et stort nabolag. Alle husene er likens, og det er ganske lett og bli forvirret.


  Romme mitt, der er litt større enn det ser ut som.

 • 4

  Jeg skal golfe idag!

  Ikveld skal jeg og Mark (nabo) på golfbanen! Jeg gleder meg, blir bra å gjøre noe som jeg "kan". Vi skal ikke gå på banen, bare en liten tur på driving rangen, men det blir jo morsomt uansett.

  Idag er det varmt her i Coplay. Og fuktig. Men det gjør ingenting, for det er koselig her. Jeg liker meg, noen ganger, andre ganger ikke, men det er sikkert slik alle har det. Jeg  vil bare ønske alle de som begynner på skolen imorgen lykke til!

  OVER OG UT.

  jeg elsker pingviner.
 • 5

  You can try to read me as an open book, but it won't work.

  Heya!

  Nå befinner jeg meg i Coplay/Allentown, en liten plass i Pennsylvania, og her skal jeg mest sannsynlig være de neste 10 månedene.
  Iløpet av min første dag i USA fikk jeg sett et uendelig antall søte hus, vei, veiskilt, og, nevnte jeg vei? Men jeg har også fått sett Frihetsgudinnen, Brooklynbrua og skolebusser. Gule skolebusser, sånne man bare ser på TV, de finnes faktisk! Det samme gjør postkassene med de røde flaggene.


  New York, tror jeg.


  11.August 2010 satte jeg meg på et fly som skulle ta meg til London, og videre til New York, nærmesre bestem JFK airport. På flyet fra London til New York hadde vi vår egen tv-skjerm hvor vi kunne bestemme om vi skulle se film, se tv eller høre musikk. Jeg så en film med Audrey Hepburn, tror den hette "Funny Face" eller noe. Den var morsom, resten av turen sov jeg, eller snakket med Andreas, han som satt ved siden av meg på begge flyene, snakk om tilfeldighet!

  Himmel.  Etter noen timer med søvn på et lite hotell rett ved siden av flyplassen, ble jeg satt på en buss som skulle ta meg med til orienteringen i Newark, Delaware. Da vi ankom Newark fikk vi litt informasjon, men siden noen kom ved midnatt, gikk vi bare og surret inne på rommene våre. Jeg delte rom med en drittkul jente fra Belgia, vi så en film, men det var egentlig bare for å få tiden til å gå, siden gikk vi og la oss.

  "Utsikten" fra Hotellet i NY.
  13.August skulle gruppen med ungdommer fra hele verden til vertsfamiliene sine, untatt jeg, Luis, papi og Mark, som måtte være der en dag til. Grunnen til at jeg måtte være der en dag til var at Carol ikke kunne komme og hente meg siden hun jobbet hele dagen. Det var faktisk veldig morsomt og være der en ekstra dag siden vi da fikk anledning til å bli bedre kjent med hverandre! Vi spilte kort med Dede, og bare chillet og lo.
  Da den neste gruppen med mennesker ankom ved midnatt sto jeg, Dede og Luis og tullet, tror de som ankom trodde vi var helt rare eller noe, men vi hadde det gøy, og det er det som teller!

  Den første gruppen med mennesker.

  Skolen jeg skal gå på er Lee Valley Christian High, som er en kristen privatskole med rundt 140 elever. De har ikke prom og det er skikkelig trist, siden det var noe jeg hadde gledet meg til å få oppleve. jeg får være en senior da, og det er kult. Men noe som ikke er så veldig kult er at ett av fagene jeg må ta er Bibel, whaaaaaat? Og de har ikke tysk, så jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med det. Men satser på at det går greit, forhåpentligvis.

  Jeg og Al/Doctor Russel. Han kjørte meg til Carol.


  En god nyhet er at det faktisk er noen her som vil spille golf med meg! YAY! Har ikke møtt han enda, men kanskje jeg gjør det idag, er ikke sikker.

  Nå skal jeg sti opp og gå ned. Hører noen som snakker. Jeg kommer ikke til å blogge så mye, men litt. Igår var jeg foressten på shopping. Kjøpte noe til rommet til, til å henge på veggene, eller, jeg fikk det da, og sko, sminkefjerner, en topp og to smykker og en ring.

  -Kathrine

 • 1

  15.aug.2010

  I'M ALIVEEEEEEEEEE. bare til opplysning.

 • 2

  It's all make believe isn't it?

  5 dager. Marilyn Monroe. James Dean. Savn. Disney Channel. Angst. Venner. Gaver. Tokio Hotel. Irritasjon. Dumhet. Pin-ups. -67 ford mustang. Titanic.

  Tumblr_l5wte0hzxw1qc6y8wo1_500_large

  Tumblr_l6a0p3qwqu1qarthio1_500_large

  33421_409168991115_612226115_4996597_2326458_n_large

 • Kathrine I

  A former exchangestudent, 50's lover that adores Marilyn Monroe and James Dean. For the most part I post outfits and recipes. Let me know if there's something you want me to write about!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits