KathrineogBernt -
Hjem Add Instagram

5

Teorikurs

Stikker straks på teorikurs for bil. Håpe jeg kan kjøre opp rett etter bursdagen min i Desember. Har jo ikke kjørt bil på ett år så jeg tviler på at det kommer til å skje, men jeg får se. 
 • 2

  Inspiration

  I just love Taylor Momsen! 

  Tumblr_lln5qmcqer1qad596o1_500_large_large

  Tumblr_lqlrlufpfj1qcg3dlo1_400_large

  Taylor+momsen+tmpng_large

   

  And Tattoos!
   Tumblr_lqqy568s9k1qf80t0o1_500_large

  Tumblr_lqr59kd2cl1qejp1lo1_500_large

   

 • 1

  Kisses!  xoxo

 • 3

  God Morgeeeeen

  God mandagsmorgen alle sammen! Ny dag, nye muligheter. Jada... Eller ikke. Huff, føler at jeg kunne ha hatt helge uken! Ferie kansje. Det hadde gjort seg. Heldigvis er det bare 39 dager til jeg faktisk drar på ferie! GLEDER MEEEEEG!    

 • 0

  Anbefaling

  Jeg vil benytte denne anledningen til å anbefale en god shampoo og balsam! Det er den rosa fra Elvital eller noe. Jeg har brukt den en gang nå, og jeg kjenner allerede forskjell på håret mitt. SUPER! Håper den føles like bra neste gang jeg bruker den også. Jeg er værtfall fornøyd. 

   

  Innlegget er IKKE sponset btw.

 • 2

  Memories.

  Randomme bilder fra de siste årene. 

   

   

 • 6

  Skolen idag.

  Vet det blir mange "skole"innlegg nå. Men har jo ikke så mye annet å blogge om. I de to første timene idag hadde jeg scenografi og kostyme, og jeg syntes det var utrolig gøy! Vi fikk en oppgave og jeg var på gruppe med Aase, Solveig og Gry Elise, og vi fikk ganske mye skryt for å si det sånn. Jeg vet ikke med de andre, men jeg ble hvertfall fornøyd med hvordan vi løste oppgaven. 
  Senere på dagen hadde vi formgivningsfag i to timer, vi fikk da også en ganske rar oppgave. Måtte tegne på vegen med kritt, og legge oss inn i bildet på en måte. Jeg vet ikke. POENGET er, det tok ikke så veldig lang tid, så Aase og jeg lekte oss med kameraet. Her kommer noen bilder. Btw, alle bildene er tatt av Aase. Og ingen av bildene er redigerte enda. 

  Oh our schooldays <3  Btw, kommer sikkert flere bilder fra denne dagen når Aase har redigert dem. 

   

 • 4

  Skole

  Skole skole skole skole skole skole


  Litt trøtt i trynet ja, men men. Huff, må gå, snakkes!

 • 0

  Russ 2012

  Jeg kan ikke tro det. At jeg går siste året på vidregående. Jeg er Russ i 2012. Tiden har gått så uendelig fort. Hva skal jeg gøre neste år? Jeg har ikke peiling. Det har ikke helt gått opp for meg enda, men det gjør nok det snart. Hver dag tenker jeg tilbake på fortiden, og smiler. Jeg har hatt ett godt liv. Vet ikke hva jeg skal si. Er igrunn litt, "speechless".


  Ett av konfirmasjonsbildene til meg og Kenneth. 


   

 • 4

  Aase og Kathrine

  <3


  Og det var dagen vår.
 • 2

  If you're the bird, then I'm the worm.

  Pictures of myself. Yay.  Every picture is taken today, as you may see. Lol

   

 • 2

  Infinite Love

  Oh how I wish I had that one special guy that would love me, just the way I am. I'm longing for that infinite love.


  Yay for null sminke.
   

 • 0

  Søndag.

  Det er søndag, foreldrene og broren dro på "cruising" og det betyr da at jeg sitter her alene, uten noe å gjøre. Eller, det er vell ikke helt sant. Jeg har norsk lekse jeg må gjøre. Også må jeg melde meg på privatistweb.no siden jeg må ta opp ett fag. Dette skoleåret kommer til å bli hardt, men jeg skal greie det. Trøsten min er at det ikke er såååååå utrolig lenge til høstferien. Faktisk bare 48 dager. GLEDERRRR MEG! 

   Tumblr_lk5f2mixso1qjtfs9o1_500_large
  bilde fra //weheartit.com


  bilde tatt av meg. 

 • 0

  21.aug.2011

  ølkøklioerrkejrrjeoq weowpjerpwer reprfweriwoerejfs weispfswhfpqifn

   253297_1975184218612_1213269285_31907011_7611193_n_large

 • 2

  Skype wedding

  Right now I'm sitting in my room, waiting for my "sister's" wedding to start. I wish I was in Pennsylvania right now. I miss you all so much!    

 • 2

  WHat to do.

  Det er fredag, jeg vil gjøre noe, men vet ikke hva. Alle er ute og fester, men ingen har spurt om jeg vil være med. Såeh, da sitter jeg her hjemme og kjeder meg. Alene. Og, denne bloggen begynner å bli en klage blogg. Skal slutte med det nå. Unskil. Hihi


  Det er vell ingen hemmelighet at jeg savner NYC og Pennsylvania..

   

 • 2

  Skole Skole Skole

  Nå er jeg allerede lei, og vi har ikke begynt for real engang! Føler dette skoleåret kommer til å gå treeeeigt! Men heldigvis er det bare 50 dager igjen til høstferien. Gleder meg noe sykt! Vet ikke helt hva jeg skal si. Dere må kommentere mere! Vet jeg har noen få lesere.. 

  Translation
  I'm already sick of school, and it hasn't even started yet. Well it has, but not with the classes and stuff. We only get information that we get every year. I have a feeling this schoolyear is going to go by slowly. Luckily it's only 50 days until our next break. I can't wait! I don't really know what to say.. You need to comment more. I know a few people reads my blog.


  Me and my mom at the airport in NYC. It's over a month ago. 

  
   

 • 0

  Dagens Outfit

  Lol, siden alle andre legger ut dagens outfit fra første skoledag, kan jeg gjøre det samme. 


  Jeg vet at bildet er dårlig, men liksom, har ingen som kan ta bilde av meg osv..


  Please ikke se på alt rotet..


  SKal få photoshop snart så jeg kan redigere bildene litt. Haha lover.


  Vil dere ha flere dagens outfit? Eller holder dette? 

  

  

   

 • 0

  Første skoledag

  Da var første skoledag over for denne gang. Håpe at det er siste første skoledag på Verdal. Nå begunner alvoret. Vet ikke en gang hvilke fag jeg skal ha enda. Det kan hende det kommer et outfit bilde hvis dere er interesserte i det. Ellers er jeg utrolig trett og utslitt etter denne dagen. Som vanlig på started av skoleåret gjør man ingenting, men imorgen får vi utlevert bøker og nødvendige ting. Yay. 


  Likner på en prest....

   

 • 0

  Dag 4, 5 og 6

   

  Dag 4 - En ting jeg gruer meg til.

  Jeg gruer meg til å begynne på skolen igjen. Det er vell det eneste akkurat nå. Og grunner? Jo fordi dette skoleåret kommer til å bli hardt, og jeg må bestemme meg for hva jeg skal gjøre neste år. Har utrooolig lyst til å dra tilbake til usa, men det kommer nok ikke til å skje. En ting er sikkert, jeg vil bort herfra. 


  Dag 5 - Ti ting jeg vil gjøre før jeg dør.

  1. Svømme med delfiner.
  2. Danse i full offentlighet.
  3. Gifte meg.
  4. Legge til eksen min som venn på facebook igjen.
  5. Tilgi alle for deres handlinger.
  6. Få alle til å tilgi meg.
  7. Bake nydelige cupcakes.
  8. Dra til Australia.
  9. Roadtrip i hele USA med gode venner derifra.
  10. Flytte bort fra Verdal 

  (vet at disse ikke var noe bra, men har ikke så stor skrivelyst atm)

  Dag 6 - Noe jeg ønsker meg

  Jeg ønsker meg en pingvin baby. De er så himla søte. Også ønsker jeg meg fred i verden, men hvem gjør vell ikke det?

   


   

 • 0

  Dag 3 - Noe jeg gleder meg til.

  Jeg gleder meg sykt til høstferien. Kan ikke si hvorfor heeelt enda, men bare gjør det!

 • 0

  Ett år - One year

  Jeg kan ikke tro at det har gått et helt år siden jeg satt nervøs og spent på flyet som skulle ta meg med til USA. Jeg skulle ut i verden, alene. Jeg visste ingenting. Visste bare at jeg skulle til Pennsylvania, lite visste jeg også at dette skulle bli ett åv de beste og værste årene i mitt liv. Har litt blandede følelser akkurat nå. Vet ikke helt hva jeg skal si osv. En ting er sikkert, hvis jeg hadde hatt sjangsen til å gjøre dette om igjen, hadde jeg tatt den, uten å hesitere. En annen ting, hadde jeg visst alt jeg vet nå, er det mange ting jeg hadde gjort annerledes (skal ikke gå noe i dybden der). Ja, skal vi bare se tilbake på dette fantastiske året som har gått? Btw, bildene er ikke i rekkefølge etter når det hendte.

   Translation:
  I can't belive it's been a whole year since I was sitting on the plane, nervous and excited. I were going out into the world, alone. I didn't know alot, actually, i didn't know anything. All i knew were that I was going to Pennsylvania, little did I know this was going to be one of the best and worst years of my life. I have mixed feelings right now. I don't really know what to say. But one thing's for sure, if I could do it all again, I would, without hesitating. Another thing, if I would've known everything I know now, there's alot of stuff I would've done different. So, should we just look back at the previous year? BTW, the pictures are not in order after when they were taken, actually, they're not in any order at all.  More to come

   

 • 1

  Day 2 - 3 pictures I like

  Sorry, jeg glemte helt å blogge igår, fikk liksom ikke tid. Idag er det tid for 3 bilder jeg er fornøyd med. 


  Dette er over ett år gammelt nå. Ble tatt ifjor sommer av min venninne Emilie. 


  Webcaaaam <3 Lol


  Liker dette bildet fordi det er fra Times Square! :D   

  

  

   

 • 0

  33 Day Challenge

  Dag 1. Fire av mine favorittblogger.

  Først må jeg bare få si at jeg leser utrolig mange blogger og dette var bare de fire første jeg kom på. 

  Den første er "Radarparet" . Som er en humorblogg skrevet av to menn som er til tider hysterisk morsomme!            Anbefales hvis du kjeder deg en dag

  Så har vi "Dial V for Vintage" som er en blogg som omhandler mote og gamle filmer. Den er skrevet av en nydelig  jente med en søt og couture liknende stil. Fantastisk for å få litt 50's fashion inspirasjon.

  Også er det selvfølgelig "Livingdoll" som er skrevet av den fantastiske, nydelige og talentfulle unge Elise Bahia. Her får du innblikk i hennes dagligliv, ferier og outfit. En av de beste som er der ute, garantert!

   Den siste er den nynorske bloggen "Martotopia". Den er bare helt uforutsigbar og du vet aldri hva du får lese om  neste gang. I tillegg til å være en inspirasjon for alle der ute har Marte en helt utrolig stil, og hun tørr å være seg    selv helt ut. Elsker den.

 • 0

  I put on a brave face.

  I put on a brave face, pretend you don't exist, pretend that I'm over you, and I smile. But it's all just an act. Truth is, I miss you, I miss the way you made me feel, I miss the feeing of your lips. I miss your hugs. I miss the way I used to be. I miss us. I love you. Come back to me, please?  

  Tumblr_lpd3agthsi1qjyl6co1_500_large

  Everytime I see her name, I wonder, how is she? Does he say and do the same things with her? I dont know. And I guess I'll never know. But I will be waiting for you, baby <3
   

 • 1

  33 dager

  1. Fire av mine favorittblogger.
  2. Tre bilder jeg er fornøyd med. 
  3. Noe jeg gleder meg til.
  4. En ting jeg gruer meg til.
  5. Ti ting jeg vil gjøre før jeg dør.
  6. Noe jeg ønsker meg.
  7. Ti fakta om meg + bilde. 
  8. Noe jeg virkelig setter pris på.
  9. En venn som betyr mye for meg.
  10. Favorittseriene mine.
  11. Noe jeg ikke klarer meg uten.
  12. Et bilde av mobilen min.
  13. En artist jeg hører mye på, og hvorfor. 
  14. Fem steder jeg vil reise til.
  15. En sang som passer til humøret mitt akkurat nå.
  16. Den siste filmen jeg så.
  17. Hva ville jeg kjøpt om jeg hadde 15 000kr. 
  18. Noe jeg ville sluppet å ha. 
  19. Bilde av håndskriften min. 
  20. Et sted jeg vil flytte.
  21. Ett bilde av meg selv som noen andre har tatt.
  22. Hva jeg vil gjøre om ti år. 
  23. Hva vil jeg gå på videregående om to år. 
  24. Fire butikker jeg handler mest i.
  25. Hvilken yohurt du liker best.
  26. Hva er min største skrekk. 
  27. Et bilde av hvilken dyr jeg vil ha. 
  28. Dagens outfit. 
  29. De peneste skoene jeg har. 
  30. Bilde av parfymen jeg bruker. 
  31. En kjole jeg vil ha. 
  32. Et bilde av det siste jeg kjøpte. 
  33. Noe dumt som har skjedd etter skolestart

  Begynner imorgen, føøøølg med! Haha 

 • 0

  Oh how I wish I could go back to the 50's or 60's  Seriously, I really wish I could go back. 

  Alle bildene er fra myvintagevouge.

 • 3

  guys are

  Guys are freaking a**holes. Just saying. Nothing less, nothing more. 

   Tumblr_lp4hvlu2ow1r031bxo1_500_large
  Tumblr_lkfp1rqk5l1qjwh0go1_500_large

  Tumblr_ljtoh6ig4z1qdqkv0o1_400_large
  Tumblr_lf9skaijly1qfb4gco1_500_large


 • 1

  SOOOOOL <3

  Sitter ute og soler meg nå, kom akkurat hjem fra jobb, var å kjøpte meg druer, jordbær, ananas og bringebær, så nåååå koser jeg meg :D    

 • Kathrine I

  A former exchangestudent, 50's lover that adores Marilyn Monroe and James Dean. For the most part I post outfits and recipes. Let me know if there's something you want me to write about!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits