KathrineogBernt -
Hjem Add Instagram

0

The Notebook

Nå sitter jeg og ser The Notebook.

Behind every great love is a great story.

As teenagers, Allie and Noah begin a whirlwind courtship that soon blossoms into tender intimacy. the young couple is quickly separated by Allie's upper-class parents who insist that Noah isn't good for her. Several years pass , and, they meet again, their passion is rekindled, forcing Allie to choose between her soulmate and class order. This beatiful tale has a particulary special meaning to an older gentleman who regularly reads the timeless love story to his aging companion.

Based on the best-selling novel by Nicholas Sparks, The Notebook is at once heartwarming and heartbreaking and will capture you in its sweeping and emotional force.

 

 • 0

  At the moment....

  .... Sminker jeg meg, og venter på at Zuri og Chau skal komme så vi kan gå ut på knask eller knep! Forteller mer om det senere :)


  kjolen jeg har på meg er IKKE kostymet .

 • 4

  BIBLE HOMEWOOOOORK <3<3<3<3<3<3<3

  lol. Okå.  Yeah, that's what I'm talking about. Og for dere som ikke ser hva det er, er det en tegneserie.
  1. Jesus, som lyser, og folk som løper for å høre på hva han sier.
  2. En mann som hørte hva Jesus sa, og bygger et hus.
  3. En storm kommer, men huset står like fint.
  4. Nok en gang Jesus som snakker.
  5. En mann som hørte hva Jesus sa, men ikke gjør ting på måten Guds sønn sa det på. (han bygger et hus).
  6. En storm, og huset raser.

  Må tilføye at tegningen ser bedre ut i levende livet. Lol.

  Her er bibelversene:
  Luke 6:47-49
  "Everyone who comes to Me and hears My words and acts on them, I will show you whom he is like: he is like a man building a house, who dug deep and laid a foundation on the rock; and when a flood occured, the torrent burst against that house and could not shake it, because it had been well built. But the one who has heard and has not acted accordingly, is like a man who built a house on the ground without any foundation; and the torrent burst against it and immediately it collapsed, and the ruin of that house was great."


  .

 • 0

  The Dukes of Hazzard

  E-L-S-K-E-R den filmen. Og bilen. Og skuespillerne. Og, ja, alt, lol.

 • 4

  The Retreat

  På fredag måtte jeg være på skolen til 9. Grunnen til dette var at alle untatt fotball-laget skulle være på en camp, eller en nedlagt camp.
  *tenke tenke, hvordan kan jeg forklare dette*
  Det var årets hendelse på skolen. The Retreat. Alle hadde vært utrolig oppspilte hele denne uken, spirit week, noe som betyr chapel vær eneste dag, noe som igjen betyr at Kathrine nesten sovner. Anypie, På fredag møtte vi opp på skolen, og tok bussen til camp Men-O-Lan eller noe. Da vi kom dit hadde vi session 1, altså gudstjeneste. "GØY!". Nei. Ikke i det hele tatt, men jeg begynner å bli vant til det. Rektoren gråt, ja, han G-R-Å-T da han sa hva som skulle skje videre. Fritid! JESS, jed og Zuri kunne vandre fritt og bare chille :D


  Det var veldig vakkert der da, dette bildet tok jeg da jeg, Amanda, Zuri og en til var på en trøbåt.


  <3
  Vi fant en hinderløype i skogen!


  FJORTIZZ POWAAAAH

  Så alle sammen, var det lunsj, og talent show. Det var noen bra innslag i talentshowet. En dude fra korea eller noe som var SYKT flink til å danse sånn robotaktig ting. He-he-he.  Etter talentshowet vet jeg ikke hva vi gjorde, hm, tror kansje vi hadde fritid igjen. VÆRTFALL, vi ble delt opp i grupper, og vi spilte basketball, volleyball, osv. Så var det klart for session 2, det er sånn ca. her jeg skjønner at denne skolen bare blir rarere og rarere. Justin, han som snakket, eller preket eller whatever, fikk alle til å reise seg helt på slutten av gudstjenesten, eller, alle som følte at de ville følge Gud, det var alle untatt meg og noen andre. De reiste seg løftet hendene, lukket øynene og han ba. Han sto der og ba i 10 minutter. Jeg er sikker. Jeg var lei, bare satt der og lurte på når dette skulle ende. 
  *AMEN*, YESS tenkte jeg, endelig. Rektor gikk opp for å snakke igjen, og dan-dan-daaaa, tårer renner fra øynene hans. Han sa at hvis noen ville snakke med Justin eller spørre om noe kunne de bare være igjen her mens resten gikk for å spise. Halvparten ble igjen. De gråt. Herregud som de gråt. Tårer var overalt. Og nok engang måtte jeg spørre megselv hvordan noen kan si at den skolen passet meg perfekt. Hvordan?


  Dette bildet var egentli utrolig mørkt. Men jeg gjorde det lysere, HOORAY.

  Det hele endte med at alle var sikker på at Gud nå hadde endret skolen for alltid. Yeah right. Tvilsomt.   

 • 6

  Tatoveringer.

 • 3

  Pittsburgh at night  jeg må få meg nytt kamera, MAMMAAA, hvor mye penger har jeg på kontoen? hehehehe.


 • 0

  Pittsburgh

  HEYHEY! Sitter i Pittsburgh naa, paa et hotellrom, og venter paa at vi skal gaa ut og spise mat, for saa aa gaa paa et "Scarehouse" et av de 3 skumleste i Pennsylvania! og jeg som HATER moerkerom og skumle ting, dette kan bli interessant! Anypoodle, vi var jo paa shocktoberfest forrige helg, og det var ogsaa skummelt! Har ingen bilder for det var ikke lov til aa ta bilder :(

  Beklager ogsaa for rar skrivemaate, men er ikke paa min egen data, og de har jo ikke de tre siste bokstavene i alfabetet her.

 • 2

  Knitting

  Jeg strikker, et skjerf. Eller, det skal bli et skjerf, jeg begynte igår. Det slaø bli lilla, blått og grått. Noen som vil ha det?   

 • 7

  I JUST FEEL LIKE DANCING!!!

  Akkurat NÅ føler jeg meg utrolig glad! Jeg har ikke peiling på hvorfor. Men jeg føler for å bare danse å synge til Aqua, lol. Kanskje det har noe med det at jeg bare fikk 4 timer søvn i natt. Det er bra jeg er hjemme alene. Hvis mom hadde vært her tror jeg hun hadde trodd jeg er blitt gal. Nå skal dere få se noen utrolig nydelige bilder av meg. HAHAH da må dere lete lenge. ogogoogg, jeg fikk tilbake en matteprøve og bibellekse idag, på matteprøven fikk jeg 90%, på bibel leksen 95%.


  høhøh, having fun outside med webkameraet. Ikke le, selv om jeg selv gjør det.


  Dette er hva jeg må bruke på skolen, dette, eller khakibukser, som er for store og stygge.

  Men nå skal jeg fortsette å være glad og høre på Avril Lavigne og Aqua :D YAY Livet er herlig dere.

 • 1

  UPDATE

  Utmattet. Kina mat. Ja, jeg kom NETTOPP hjem. Har vært å golfet med Mark idag, det var AWESOME! Gikk ikke så utrolig bra for meg idag, men men. Nå er jeg jo ikke akkurat en proffiesonal golfspiller heller. Men gøy var det.

  Nå skal jeg lese til en test i UTT imorgen. Btw, har bare halvdag imorgen, og på mandag har vi fri på grunn av colombusday eller noe :D
 • 3

  Some good and some bad news..

  Begynner med de dårlige jeg. Jeg begynner å bli syk, har den følelsen i halsen, når du vet du kommer til å bli forkjølet. Og med forkjølelse kommer hodepine, sår hals og vondt i magen, rennende nese and so on. MOROSAMT sa du? og det er høst. Bladene forandrer farge, til nydelige, varme toner. Det er ikke en dårlig ting, men regnet er.  Jeg HATER regn. Virkelig.

  5044035595_db946199e5_z_large

  Tumblr_l9qtc0bhtz1qa5ylbo1_400_large
  // Weheartit.com

  Så over til de gode nyhetene. Jeg får bytte til Parkland High School, men jeg må vente til Januar. Det er snart Halloween, og jeg får kanskje dra til Virginia og møte Andreas og være med på halloween partyet til AFS-studentene der. Bladene har NYDELIGE farger. Ting går bedre på skolen. Gossip Girl.

  Tumblr_l9s0czdrp01qdtveao1_400_large

  Tumblr_l9q5wwbygr1qdtveao1_400_large

  Tumblr_l9kmmgahvd1qduppxo1_500_large

 • 3

  YAY!

  Ville bare ønske dere der hjemme en riktig flott søndag!


  NERD IS THE WORD!!!!

  Tumblr_l7s9vysqxa1qcq13bo1_500_large


  Kan forresten ikke vente til Harry Potter and the deathly hallows kommer på kino!

 • 5

  Tokio Hotel

  Serriøst, jeg har begynt å høre på Tokio Hotel igjen. Vet ikke om det er en bra eller dårlig ting med tanke på at tidligere når jeg var skikkelig fan var to av de beste årene i mitt liv. Takket være Marie.
  Værtfall, dere som kjenner meg vet hvor gal jeg var. Men jeg mistet interessen for de da de ikke kom ut med noen nye sanger på en VELDIG lang stund, og når det endelig skjedde, likte jeg ikke deres nye stil. Men jeg var jo på konsert med de i mars. Kunne en av de nye sangene, syntes ingen av de var bra, men nå har jeg fått sansen for de. Savner fremdeles tiden da jeg var fjortiss-fan. Og stilen deres da...

   


  Spring Nicht, en av de "gamle sangene deres, var engang yndlingssangen min.

   


  Automatic. En av deres nye sanger. Kan dere høre forskjellen?

  BTW: hva synes dere om det nye designet mitt?

 • Kathrine I

  A former exchangestudent, 50's lover that adores Marilyn Monroe and James Dean. For the most part I post outfits and recipes. Let me know if there's something you want me to write about!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits