KathrineogBernt -
Hjem Add Instagram

4

Nobody puts Baby in a corner..

Elsker den filmen! Serriøst.

Så, imorgen drar Wendy og Jess tilbake til college *sadface*. MEN, jeg overlever! Denne uken har bare vært syk, dramatisk og alt mulig rart. Skal bare gi dere en liten oversikt med bilder. Håper dere liker dem!


Shane, Wendy, Patrick, Natalie, meg og Jess


Mom / Carol


Jess, Kristin og Crystal


Ashley og RyanKristin, meg og Jess <3


Curtis og meg


Nok et bilde av meg, Kristin og Jess


Wendy, Natalie, meg og Jessica


Kristin, meg og Momo


Jeg og Shane er awesome mens vi venter på at kalkunen skal bli ferdig!


Curtis og meg, jeg liker ikke bilder


Kristin, meg, Jess og Momo


Wendy og Natalie


Mom, Wendy og Poppop


Wendy, linselusen Lulu og meg, trutmunn FTW!

Det var alt for denne gang, og btw, det jeg ønsker meg til jul er hva som helst så lenge det er 50-talls! :D Elsker 50-talls kjoler, sånn til opplysning...

 • 0

  Happy Thanksgiving!  HAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAHAAHAAHAHAHHAHA, har aldri ledd så mye på lenge! Takk Emilie, for å plante det fantastiske synet i hodet mitt. Huff.
  Anypoodle, ville egentlig bare si HAPPY THANKSGIVING til alle.DET SNØR! Yay! I dag skal alle amerikanere stappe i seg mat og bli feite, funfunfun.


  <3


  Det er mere snø ute nå.

 • 3

  PHOTOS

   

   

  Hva skjer når Jess har kommet hjem fra college? VI GÅR AMOK OG TAR BILDER MED MAC'EN HENNES!

 • 0

  24.nov.2010

  Så hei alle sammen, lol. Måtte bare prøve å skrive det engang. Nå skal jeg snart sminke meg før vi drar og henter Wendy på busstasjonen. Corey har nå dratt hjem, før han egentlig skulle.
  Wendy er den kinesiske utvekslingseleven som bodde her i 3 år før jeg kom. Jeg har aldri møtt henne før, men har hørt noen historier om henne. Gleder meg. • 5

  Country

  Så, jeg har fått sansen for countrymusikk! HAHAHA, huff. Så jeg tenke jeg kunne dele noen sanger med dere.

   


  Trace Adkins - Ladies love countryboys

   


  Trace Adkins - Honkatonk Badonkadonk

   


  Save a horse, ride a cowboy, vet ikke hvem som synger den.

   


  Alan Jackson - Remember when

  Det får holde for nå, tok bare de første jeg fant på youtube.

 • 8

  For en kveld!

  HeyHey. Nå sitter jeg på stuegulvet og spiser popcorn, dette er frokosten min. R, C og A har akkurat dratt, mens jeg, Jess, Josh og Ashley sitter og ser på en film, eller, Jess sover på soffaen. Fikk ikke mye søvn i natt akkurat, vi var 6 personer som sov på gulvet, en i stolen og en på soffaen. La oss klokken 6, og våknet halv 8. Eller noen av oss våknet da.
  Anypoodle, dagen igår var bare helt fantastisk, og weird, og ganske så skummel. SKal ikke gå inn i noen detaljer, men det ble ganske skummelt rett før vi gikk til sengs. Trette og utslitte. Orker rett og slett ikke å skrive alt som skjedde egentlig, så hvis du vil vite mer kan du bare spørre meg her, på facebook eller hva som helst!
  LOL


   

 • 8

  Gleder meg til i morgen!

  I morgen, når jeg kommer hjem fra skolen, kommer Jessica og Corey til å være her! YAY!!!!! :D Måtte bare få sagt det, og btw, jeg vil gjerne vite hvem det er som faktisk leser bloggen min... • 5

  Webcam fun
  Yeyeyeye, for en produktivdag! 3 blogginnlegg på samme dag! ajajaj


 • 4

  oj da

  Gjett hva jeg faktisk har fått med meg! Det er farsdag idag, troooor jeg? Jaja, Ville bare si; GRATULERER MED FARSDAGEN PAPPA (siden du ikke har facebook må jeg skrive det på bloggen)


  oh yeaaaah

 • 0

  Langhelg.

  Heya. Jeg har hatt helg siden onsdag, eller, på onsdag var jeg på skolen, men hadde nesten bare fritimer, og chapel da såklart. he-he-he. Fun stuff I tell you. Såå, jeg så Harry Potter og de vises stein, og begynnelsen av mysteriekammeret, men jeg sovnet på sofaen.


  På torsdag var det veterans day, så mom hadde fri, så vi gikk til frisøren så jeg kunne få fikset håret mitt, ENDELIG! Det begynte å se horribelt ut. Jeg fikk tatt etterveksten og jevna ut hårfargen, hadde jo 485738572458 forsjellige nyanser i håret, nå har jeg bare 2, og jeg elsker fargen. Fikk også klippet tuppene, now som trengtes. Og det beste? Carol sa det var bursdagsgaven min, så jeg trengte ikke betale, yay!

  Jeg krøllet håret mitt, haha yay.

  SÅÅÅ fredag, var jeg med Chau, Mark og Devon på kjøpesenteret, kjøpte en strømpebukse, en vanli topp, ooog, et smykke. YEAAAAAH, haha interessant ikke sant?

  meg og Chau <3

  Og lørdag ble jeg vekt av at Mark ringte og lurte på om jeg ville være med å golfe, det sa jeg såklart ja til. Så vi dro på en golfbane, og det var gøy, eventhough I didn't do as good as I hoped.
  høhøhø, fiiint ikke sant? just kidding.

  Deeeet var vell egentlig det, nei vent, idag dro jeg og mom og spiste frokost med nana og poppop på en kjempesøt liten diner her. Var koselig.

   

 • 1

  Just because I'm awesome

  Skal jeg ha Harry Potter maraton i natt, alene, jepp, har allerede sett den første filmen, nå ser jeg chamber of mysteries, så blir det tredje og fjerde filmen. Høres ut som en flott kveld/natt spør du meg! Ja, jeg har fri imorgen også. OOOOOOG, jeg bleiket håret mitt idag, yay, nå er det faktisk bare en farge istedenfor 2737474 forsjellie. Flott. Takk, hadebra, det var alt fra meg.
  Oh Ron sier hei.

 • 4

  Karakterer, oh no

  Fikk karakterboken tilsendt på mail idag. Og da måtte jeg bare få det overstått, og så på dem, ble positivt overrasket!

  Art - 100 (A+)
  Math - 91 (B+)
  Bible - 86 (B)
  English - 87 (B)
  Drama - 100 (A+)
  Gym - 92 (A-)
  UTT - 91 (B+)

  Så, der har dere karakterene, ganske fornøyd.

  HAHAHHAHAHHA LOL • 8

  My dreams all include one thing, you.


  Denne helgen var jeg i Virginia, på besøk til "tante" Chris og "onkel" Glen, og barna deres Patrick, Natalie og Shane. Vi dro dit på lørdag. Huset deres var ENORMT. Det hadde 5 bad, men jeg hadde ikke tid til å få en omvisning. Vi kom dit på lørdag, ca.klokken halv 6. Chau var med oss fordi hun skulle møte en familie hun kjenner fra Vietnam. Jeg skulle også på en halloweenfest!

  Her er alle som var der, var kjempe gøy! Kjente bare en person der, men ble kjent med noen flere. Festen ble ferdig klokken 10, noe som var ganske trist siden jeg ville være der lenger! Mom og Glen kom og  hentet meg, og vi dro for å hente Patrick hos noen venner. Der laget vi smores! NAMNAM. (Hvis du ikke vet hva det er kan du google det.)
  Vi dro så hjem, og la oss klokken 11.

  Bilde fra fredag, jeg, Chau og Zuri gikk knask eller knep rundt i nabolaget. Jeg var Dorothy.


  Søndag. Opp klokken halv 8 for å se Glen, Natalie og Patrick løpe 5 kilometer. De gjorde det på under en halvtime. Imponert. Jepp. Noen løp i halloweenkostyme! Da det var ferdig dro vi hjem og spiste frokost. Såååå dro turen til Washington DC! AWESOME. SKal bare dele noen bilder.


  Meg og Henrique, han var utkledd som en nerd.


  Meg og, ehm, et eller annet monument.


  Jaaa, jeg skjærte mitt første gresskar!

 • Kathrine I

  A former exchangestudent, 50's lover that adores Marilyn Monroe and James Dean. For the most part I post outfits and recipes. Let me know if there's something you want me to write about!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits