KathrineogBernt -
Hjem Add Instagram

5

Kjære 2010

Kjære 2010, du har lært meg mye, mye om meg selv, om venner, om verden og livet i seg selv. Jeg kommer til å huske deg.

Dette var det året jeg turte og ta et skritt ut i den store verden, dra fra alle jeg kjenner, oppleve en ny kultur, en ny plass, og lære utrolig mye. Året har passert fort, for fort. SKulle ønske jeg hadde mere tid, tid til å møte og bli kjent med enda flere herlige personer, se mer av verden, bare leve livet. Ja, 2010, du har gitt meg mye, venner, opplevelser, visdom og så mye mer. Jeg kommer til å savne deg.


1.juledag 2010

 • 4

  Julaften?

  Idag er det juleaften. Jeg EIER ikke julestemning, og det er ikke engang snø her. Jeg åpnet en av gavene mine allerede, igår, den fra Emilie. Jeg elsker den. Den inneholdt nemlig brunost, sjokolade, et kort, genser, øredobber, sløyfeting og en "bok" prøysen's jul.


  Akkurat nå venter jeg på at familien skal svare meg på skype så jeg kan snakke med dem. Men de svarer jo ikke. Senere skal vi i kirka, så blir det en tur til Nana og Poppop, etter det vet jeg ikke. Imorgen skal vi åpne gavene! Håper dere der hjemme liker det jeg kjøpte, hadde egentlig ikke peiling på hva jeg skulle kjøpe!
  Det eneste jeg vet om i morgen er at vi skal åpne gavene, spise til Nana og Poppop, og at Curtis skal komme hit på kvelden. Ja, jeg har fått meg kjæreste.
  Any questions?

 • 7

  Skole

  Sitter paa skolen, har egentlig matte, men siden jeg tok mattetesten forrige uke, fikk jeg og noen andre sjeler gaa opp til biblioteket/media senteret. Idag har jeg bare vaert her paa skolen, har ikke gjort en ting... Ikveld maa jeg gjoere bibel prosjektet mitt, serrioest, det er det mest kjedligste faget som fins. Husker dere KRL paa barneskolen? Det er MYE verre enn det. For naa bruker vi faktisk bibelen. Huff. Men men, bare en maaned igjen naa.
  Glad i dere, men hadde vaert bedre om dere faktisk la igjen en liten hilsning. Bare noe jeg sier.

  TTYL <3

 • 0

  20.des.2010

  Bloggen min er under oppussing, blir vell greie på den snart.. Og livet er ganske så fint akkurat nå. Gleder meg til juleferie, den starter ikke før lillejulaften! Sykt. Jeg må fremdeles kjøpe julegaver... Ops. Kommer bilder i morgen eller tirsdag. :]

 • 1

  :D ! MAMMA

  MAMMMA! Gratulere så mye med dagen! Er kjempetrist at jeg ikke kan vær der å gi deg en klem i år, men du skal få flere neste år da! Det er på disse dagene jeg føler meg litt alene her i Pennsylvania. Men, som på bursdagen min, skal jeg nok komme meg over det, selv om det kommer til å bli litt hardt. Men alt dette visste jeg jo når jeg dro, og jeg ville aldeles ikke ha vært uten disse fantastiske månedene her i USA. Det har vært flott, men nå er det så helt ubeskrivelig bra å være her, vet ikke helt hva jeg skal si jeg. jhdkhakdhqkdnaskfnafjhfoei sånn, bare for å få ut gleden jeg har følt bobble inni meg siden lørdag. Akkurat nå skal jeg til å legge meg, men måtte bare si GRATULERE ME DAGEN VERDENS BESTE MAMMA! <3 Kommer til å være trist i morgen, eller i dag for dere der i nord, hihi. MEN ALT GÅR SOM SAGT STRÅLENDE OG SNART ER DET JUL!

   

 • 1

  You know that feeling?

  Såå, helgen har vell egentlig vært perfekt? Ja, perfekt er ordet. På fredag kjøpte jeg meg nytt kamera! Endelig, speilrefleks. Takk til alle sammen som ga meg penger! Ogogogo, Jess er hjemme, og alt er bare flott! :D La meg ikke før klokken 9 imorges! Men jeg har så mye energi og vil bare skrike og hoppe rundt og synge! Rart det der.

   


  Never shout never - Happy


  Bilde er tatt mmed webcam. • 0

  Alice in Wonderland

  Jeg var på youtube og fant noen gamle filmer av alice in wonderland, den første er fra 1903, 37 år etter historien ble skrevet, og 8 år etter film ble oppfunnet. Den andre er ein trailer fra filmen som kom ut nå i år med Johhny Depp som "the mad hatter".

   

 • 2

  Mandag 6.desember, en interressant dag.  Denne dagen startet helt forferdelig! Jeg måtte på skolen, selvfølgelig. Første time var helt okei, siden vi bare hadde fritime siden læreren vår var borte. Så hadde jeg studyhall, med dun-dun-duuuuun engelsklæreren. Det var jo, som alltid, forferdelig. Jeg måtte bytte bukser, siden buksene mine var svarte, og de måtte være blå, så da måtte jeg gå til "the blessing butique" og finne meg andre bukser, etter det gikk jeg tilbake til klasserommet, og skulle gå på do, da må vi ha hallpass, og siden jeg ikke har den samme assignmentboken som de andre ba hun meg gå til kontoret og kjøpe en ny en for 5 dollar! Aldri i verden om jeg gjør det siden jeg bare har en måned igjen på den skolen. Men jeg gikk til kontoret, og snakke med mr.brennan (rektoren) han skrev deretter en liten lapp og klistret i boken min. På lappen sto det at jeg hadde kunne bruke den boken. At han "approved" at jeg gjorde det. Vet ikke hva læreren min synes om det. Tenker jeg finner det ut i morgen.

  Szechuan_chicken_s_large


  Så hadde jeg engelsk, og vi hadde en quiz, som ingen visste av, men hun sa hun hadde sagt det til oss på fredag, noe hun altså ikke hadde! Ingen i klassen husket hun hadde sagt det, noe som tilsier hun ikke gjorde det. På fredag så jeg forresten Harry Potter med Anne, så gikk vi og spiste kinesisk mat. Nam, yndlingsmaten min <3  Uansett, dagen fortsatte helt okei, og jeg skulle være med Zuri hjem fra skolen idag, fordi vi skulle egentlig på ZUMBA, men den timen var avlyst, så isteden dro vi til kjøpesenteret med moren hennes. Det var gøy, kjøpte ingenting.
  Før vi dro dit satt jeg og Zuri nede i kjelleren deres og så Pineapple express, og plutselig slo lyset seg på i gangen, jeg skvatt, slo albuen i veggen så mobilen min fløy ut av hånden min og traff meg midt i øye, øyeeplet! Det gjorde så vondt, og jeg gråt og lo om hverandre! Jeg kunne ikke åpne øyet på nesten en halvtime! Det va forferdelig! Den eneste dagen på lenge jeg ikke har brukt brillene mine, og da skjer dette! Huff, jeg er fremdeles en "KLÆBB".

  1_large

  Så kom jeg inn døren her hjemme, og så en pakke stå i gangen, endelig kom pakken jeg har ventet på! Den inneholdt julegaver, bursdagsgaver, sjokoladekalender, en kjole og vinterkåpen min. Bursdagsgavene var btw Hans Rotmo's vårres jul 2, og to melkesjokoladeplater! Så trooooor jeg jeg har fått penger så jeg kan kjøpe meg nytt kamera. Mens jeg er inne på gaver fikk jeg en genser og gavekort på 25 dollar på Starbucks fra Chau, Devon og Mark. Men ikke nok med det, for en gangns ksyld gikk jeg gjennom posten og gjett hva jeg fant! Et julekort fra mormor og morfar! Ble så glad da jeg så det, og det er så søtt! <3 TUSEN TAKK ALLE SAMMEN! Savner dere, og skal prøve å holde dere oppdatert.

  <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


  Kortet var så søtt, awww.


  Bare et helt rart bilde av meg jeg følte for å slenge med, beklager for webcam bilder, men mitt vanlige kamera er så "fucked up" at det funker nesten ikke.
 • 3

  hahahahaahah lol, stupid much? I think yes indeed

  Så, altså, sorry, men æ må skriv herre på trøndersk, sia æ ikke villj at nånn ska oversætt'e me google translate. For, mine damer og herrer, herr innlegget ska handel om det mest domme folkeslage EVER, nemlig dæm æ befinn me blant kvar dag, amerikaneran. Æ veit ikke ka æ ska sei, bare sjå herr videon.

   


  Altså, ALLJ veit jo at Berlinmuren va i Tyskland, Israel liksom, ka faan? jaja

 • 2

  Desember...

  Desember, julemåneden, og også måneden som inneholder min bursdag. 3.Desember ble jeg født, og hvert år på den datoen har jeg feiret med min tvillingbror, familie og venner. I år på den andre siden, kan jeg ikke det. Det kommer til å bli rart, veldig rart.  Er så vant med å være meg han på den dagen. Hittil har det gått utrolig bra og være borte fra hverandre, iallefall for meg. Jeg mener, selv om vi krangler så og si HELE tiden, er jeg jo glad i han, og når jeg tenker meg om, savner jeg han utrolig mye.
  Jula kommer også til å være helt utrolig rar uten mamma som vasker og rydder og synger til Smokie's julesanger. Og lille-julaften uten Grevinnen og Hovmesteren og jul i blåfjell, olsenbanden junior osv. For å ikke glemme det å våkne og pynte treet i bare nattklærne.
  Jeg tror desember kommer til å bli den værste måneden jeg er borte. Julen er jo høytiden familien samles og selv om jeg har fått en utrolig fin, men liten familie her, savner jeg alle der hjemme mye. Har ikke fått sagt det så ofte, men jeg gjør det.


  Gammelt. Som dere  forhåpentligvis ser.


  Slik feiret vi jul for, 2 år siden.


  Rune, lol

  Så ja, det var vell det jeg følte for å si..


  Måtte jo bare slenge med et bilde av meg og broren min da <3<3<3<3<3<3  OOOOOOOg, før jeg glemmer det, Emilie skal mest sannsynlig komme å besøke meg i februar! YAY

   

 • Kathrine I

  A former exchangestudent, 50's lover that adores Marilyn Monroe and James Dean. For the most part I post outfits and recipes. Let me know if there's something you want me to write about!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits